Pers - details

09. februari 2009 20:05

De firma CeNano GmbH & Co. KG ontwikkelt, produceert en verkoopt nanotechnologie producten voor de consument.

"Poetsen in de helft van de tijd.", is daarmee niet alleen voor huishouden met vensters, sanitaire en keukeninrichtingen, maar ook voor het onderhoud van auto en motorfiets, boten boven en onder water, reiniging van gebouwen, evenals brillen, vliegtuigen, trucks en treinen voltooid verleden tijd.

<o:smarttagtype namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" name="metricconverter"></o:smarttagtype>


Oppervlakken, die met nanotol nano-verzegeling verzegeld zijn, wijzen vet-, vuil, olie en water af. Dat overschrijdt het tot heden bekende lotuseffect in grote mate. De reiniging van verzegelde oppervlakken is daardoor aanzienlijk verminderd.  

"Poetsen in de helft van de tijd.", is daarmee niet alleen voor huishouden met vensters, sanitaire en keukeninrichtingen, maar ook voor het onderhoud van auto en motorfiets, boten boven en onder water, reiniging van gebouwen, evenals brillen, vliegtuigen, trucks en treinen voltooid verleden tijd.  

De sensationele werking ziet men het beste in de CeNano video voor het onderhoud van de auto.

Toepassingsbereiken van de nanotol nanoverzegeling.

http://www.cenano.de/shop/product_info.php?products_id=221.htmlnanotol is de enige nanoverzegeling op de markt die op alle gladde oppervlakken werkt.  


In het praktische Kombi Set aanbod van CeNano vindt u voor 56,50 € alles om een oppervlakte van <st1:metricconverter productid="40 mᄇ" w:st="on">40 m²</st1:metricconverter> te reinigen en te verzegelen. Dat gaat van 2 complete auto’s of een woonmobiel of de vensters van een eengezinswoning etc. Daarbij worden geen perken aan uw fantasie gesteld. Ideaal om in de nanotechnologie binnen te stappen.

Nanotol is anders dan conventionele nanoverzegelingen:


- nanotol wijst vet, vuil, olie en water af op lak, kunststof, glas, keramiek, metaal, marmer, leer. Eén verzegeling voor alle materialen.

- Met nanotol verzegelde oppervlakken zijn in de helft van de tijd gepoetst.

- nanotol bevat geen silicone, organische oplosmiddelen of alcohol.

- nanotol is ongevaarlijk voor mens en oppervlak, is  biologisch afbouwbaar en zelfs volgens het wetboek voor levensmiddelen LFGB TÜV gekeurd.

- nanotol bevat geen keramische nanodeeltjes, maar wel hoogwaardige nanopolymeren.

- nanotol is gebruiksvriendelijk voor iedereen.

- nanotol heeft het kristalglaseffect voor alle glazen.

- nanotol reinigt, onderhoud en beschermt het oppervlak

Nanotol heeft een enorme ontwikkelingsvoorsprong op andere nanoverzegelingen.

http://www.cenano.de/shop/product_info.php?products_id=225Voor het impregneren van textiel, houtsoorten met open poriën en metalen ondergronden zoals beton biedt CeNano GmbH & Co. KG eveneens nano-verzegelingen in haar Online-Shop aan.

http://www.cenano.de/shop/Nano-San-antibakterielle-Matten-mit-Nano-Silber-Ionen:::32.htmlOok in de hygiënemarkt biedt nanotechnologie aanzienlijke vooruitgang. Voor de eerste keer is men erin geslaagd met schuim gevulde matten met nano-zilverionen te behandelen. Dat heeft het duurzame effect dat zich daarop geen bacteriën, virussen of schimmels meer kunnen vermeerderen. In de gastronomie of in een artsenpraktijk gebruikt dragen de Nano-San hygiënematten bij tot de duurzame hygiëne. In omkleedcabines of natte delen van zwembaden kan voetschimmel duurzaam vermeden worden.

Deze hightech nano-producten vindt u in de Online Shop van CeNano GmbH & Co. KG.

Meer gedetailleerde informatie en advies krijgt u telefonisch op dit nummer:

 


 
.